Information med anledning av Corona

På den här sidan samlar vi Energiföretagens information med anledning av Coronautbrottet. Du hittar de senaste nyheterna från oss, kontaktinformation samt svar på vanliga frågor.

Det pågående utbrottet av Coronaviruset sätter hela vårt samhälle på prov. Energibranschen har en avgörande roll för att Sverige ska fortsätta att fungera och vi tar vår uppgift på största allvar.

Situationen är ny för oss alla och många nya frågor dyker upp, både från er medlemmar och andra. På den här sidan samlar vi därför den information vi hittills kommunicerat med anledning av läget. Längre ned på sidan hittar du svar på viktiga frågor.

Vi välkomnar inspel och frågor. Mejla till info@energiforetagen.se och skriv Corona i ämnesraden så tar vi med oss dina inspel och frågor i vårt arbete. Vi lovar att svara så snart vi kan. Brådskar det så vänd dig direkt till någon av oss, du hittar kontaktinformation till våra medarbetare här.

Är du journalist så ber vi dig kontakta vår presskontakt.

För att du inte ska missa viktig information välkomnar vi dig också att prenumerera på vårt stora nyhetsbrev som kommer ut varje torsdag.

Nyheter

Läs alla våra nyheter med anledning av Coronautbrottet.

Till nyhetslistan

Frågor & svar