Våra nyhetsbrev

En viktig del av vårt uppdrag som branschorganisation för Sveriges energiföretag är att hålla våra medlemmar och andra intressenter uppdaterade om vad som händer i våra frågor och vår omvärld. Vi förmedlar mycket av detta arbete genom våra nyhetsbrev.

Välkommen med din anmälan till ett eller flera av våra nyhetsbrev i formuläret nedan! Har du några frågor om din prenumeration är du välkommen att höra av dig till info@energiforetagen.se

Nyheter från Energiföretagen Sverige
Vårt största nyhetsbrev med veckovisa uppdateringar om Energiföretagen Sveriges arbete med nyheter inom politik och omvärld, påverkansfrågor och medlemsaktiviteter.

Kompetensförsörjning och rekrytering
Nyhetsbrevet med fokus på kompetensförsörjningsfrågor och som innehåller mycket konkret arbetsmaterial, tips och best practice-exempel.

Bryssel direkt
Ett nyhetsbrev med uppdateringar om allt inom EU-politiken på energi, miljö- och klimatområdet.

Aktuellt från Kompetenscentrum
Håll dig informerad om aktuella utbildningar, kurser, konferenser, publikationer och e-tjänster för energibranschen genom våra månatliga nyhetsbrev.

Region-nytt
Regionalt anpassad information om aktivieter och nyheter från den region du arbetar i, endast för medlemmar.

EBR-meddelanden
Du som är i behov av information om vårt arbete med EBR kan prenumererar på EBR-meddelanden, den prenumerationen beställer du här.

Formulär för beställning av nyhetsbrev

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Ange vilket/vilka nyhetsbrev som du vill beställa